aluminium lijsten op maat

Lijstenmakerij Kanis Kunst Lijsten.
Onze houten wissellijsten zijn leverbaar in 17 verschillende maten: van A4 tot 70 x 100 cm. Er zijn nu 4 kleuren beschikbaar, namelijk blank hout., Baklijsten op maat gemaakt. Een baklijst is een lijst die van oudsher door kunstenaars werd gebruikt om een doek in te lijsten, zodat twee doeken gemakkelijk tegen elkaar geze. Soms heeft een kunstwerk of foto een beetje ruimte nodig, dit creëer je door een passe-partout te gebruiken. Een voordeel is dat de afbeelding. Er worden veel verschillende soorten glas gebruikt bij het inlijsten. Wij hebben ervoor gekozen om drie soorten standaard in ons assortiment te heb. Voor het opspannen van een canvas doek zijn speciale spielatten nodig en een geoefende techniek om een mooi resultaat te krijgen. Het opspannen van een borduurwerk leren onze lijstenmakers pas als laatste in hun opleiding, omdat het een secuur werkje is. Met onze ruime ervarin. Bij het inlijsten van een foto, poster of kunstwerk is dat niet altijd gewenst. De manier om dat op te lossen, is plakken. Door allerlei omstandigheden in huis kan een schilderij vies worden.
Aluminium lijsten op maat.
Aluminium lijsten op maat. Go4frame largo Aluminium lijst op maat. Losse montage onderdelen voor Aluminium lijsten. Aluminium lijsten profiel 403. Aluminium lijsten profiel 404. Aluminium lijsten profiel 411. Aluminium lijsten profiel 415. Aluminium lijsten profiel 421. Aluminium lijsten profiel 422.
Lijsten op maat Zelf configureren Aluminium Zelfinlijsten.
Inlijsten en schoonmaken van het Optium Museum: U kunt het glas aan beide zijden schoonmaken met een normale glas cleaner zonder ammoniak, bijvoorbeeld Tru Vue Premium Cleaner. Gebruik GEEN reguliere acrylraat cleaners. Spuit de cleaner liever niet direct op het glas maar op een zachte pluisvrije doek bijvoorbeeld een Kimwipe of microvezel doekje, waarna u het glas kunt poetsen. Maximale afmeting 1219, x 2438, cm. Achterwanden De lijsten op maat worden standaard geleverd met achterboard met daarop een 4-punts draadophanging gemonteerd, het is ook mogelijk de lijsten te leveren met een 4 mm MDF en een aparte ophanging die dan op de lijst kan worden gemonteerd, voor de NIELSEN Aluminium lijsten is dit de NIELSEN ophanging die in de rand van het profiel wordt geklemd.
Welkom Lijst op maat.
Kies uit onze collectie standaard fotolijsten, de lijst die perfect in uw interieur past. in heel veel kleuren. Maatwerk in aluminium. Tijdloos en modern. Maatwerk in hout. Tijdloos, klassiek of modern. Heb je iets speciaals of een afwijkende maat die ingelijst moet worden? Welkom in onze lijstenmakerij. Wij hebben een groot aanbod in maatwerklijsten. Ook is er een grote keuze in passe-partouts. De levertijd is kort. Wij kunnen dezelfde week nog leveren. Door onze fotografische achtergrond hebben wij oog voor detail en schoonheid. Hierdoor zijn wij in staat u optimaal te adviseren voor uw inlijstwerk. Er is heel veel mogelijk.Denk aan een dubbel passe-partout of een 3D inlijsting. Welkom, neem gerust een kijkje. Heeft u vragen, of een speciaal object wat u wilt inlijsten, neem gerust contact met ons op.
Fotolijsten voor al jouw foto's' Op maat gemaakt!
Wij maken fotolijsten op maat en hebben lijsten die aansluiten op elk fotoformaat. Grote fotolijsten 50x70, 40x40 en nog veel meer formaten! Daarnaast heb je een ruime keuze uit materialen. Zo hebben wij hoogwaardige lijsten van hout, aluminium en kunststof in vele stijlen. Zo vind je altijd een lijst die bij jouw interieur past en waarmee je jouw afbeelding extra goed in het zonnetje zet. Een passe-partout nodig? Zoek niet verder: wij bieden het complete pakket aan. Van het drukwerk van jouw foto tot fotolijst naar wens met optioneel een bijpassend passe-partout. Ook hebben wij de perfecte ophangsystemen beschikbaar. Zo bevestig je kleine en grote fotolijsten eenvoudig en snel. Kies je eigen foto of een design uit onze fotowereld. Wij hebben enorm veel thema's' met bijpassende ontwerpen die je als poster kunt laten afdrukken.
Lijsten, posters afbeeldingen IKEA.
We hebben een enorm assortiment kant-en-klare afbeeldingen en posters, op verschillende materialen. Maar je kan natuurlijk ook persoonlijke fotos, kunstwerken of verzamelde voorwerpen inlijsten om jezelf te omringen met herinneringen en originele creaties. Je kan kiezen uit lijsten in verschillende kleuren en maten, om je woning in één klap nóg persoonlijker te maken.
Aluminium lijsten.
Ruim assortiment Aluminium staaflijsten CLARK by Larson-Juhl en Nielsen. Meer dan veertig soorten profielen en over de zestig verschillende kleuren. Door op Uitgebreid" zoeken, rechtsboven op deze pagina, te klikken, zoekt en vindt u snel uw gewenste Aluminium lijst. Vraag en antwoord.
Aluminium fotolijst kopen? HORNBACH. Alle kleuren maten voor jou! Vinden.
Aluminium in combinatie met fotos zie je nog lang niet overal. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan aluminium lijsten. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.
Wissellijsten op maat.
De keuze is aan u. U kunt ook bepalen of u een aluminium of een houten profiel wilt. Kleur van de wissellijsten. Wilt een bijzondere kleur omlijsting bij uw wissellijsten? Dit is geen probleem. Als u aan ons de kleur doorgeeft, zorgen wij dat u uw wissellijsten op maat in de juiste kleur in huis haalt.
Aluminium fotolijst kopen? HORNBACH. Alle kleuren maten voor jou! Vinden.
Aluminium in combinatie met fotos zie je nog lang niet overal. HORNBACH biedt je een groot assortiment aan aluminium lijsten. Wij bieden op al onze producten de laagste prijsgarantie, zo ben je dus altijd voordeliger uit dan bij de concurrent.

Contacteer ons

Meer resultaten voor aluminium lijsten op maat