fotolijst glas op maat

Ontspiegeld glas: Ontspiegeld glas 2 mm dik.
Let goed op of u in mm of cm bestelt! Blank glas, dat een behandeling heeft ondergaan om het reflectieniveau terug te dringen. Dit type glas wordt toegepast daar waar men een ingelijst werk wenst te beschermen zonder dat het beeld door hinderlijke spiegelingen wordt verstoord.
Welkom Lijst op maat.
Lijst op maat aluminium. passe partouts op maat. Standaard passe partouts. Fine art Prints. Foto op canvas. Foto op aquarelpapier. Foto op barietpapier. Vanuit de werkplaats. Lijsten op maat. Lijst op maat hout. Lijst op maat aluminium. passe partouts op maat.
Lijstenmakerij Door heel Nederland Van Beek Art Supplies.
Heeft een glanzen en een antireflexkant, niet UV-gestabiliseerd maar gaat veel minder snel stuk dan glas. Wilt u een passe-partout; u heeft keuze uit meer dan 80 kleuren, laat u adviseren door onze vakkundige medewerkers welke het beste bij uw werk past of bekijk zelf alle voorbeelden in onze lijstenmakerij. Uw passe-partout wordt gemaakt met een professionele passepartoutsnijder, waardoor de uitsnedes perfect zijn. Het passepartout is van zuurvrij karton. Lijstenmakers door heel Nederland. Van Beek Amsterdam lijstenmakerij. 1072 AD Amsterdam. Telefoon: 020 662 64 45. Klik voor meer informatie over de Van Beek lijstenmakerij in Amsterdam op lijstenmakerij Amsterdam. Van Beek Badhoevedorp lijstenmakerij. 1171 XW Badhoevedorp. Telefoon: 020 658 22 90. Klik voor meer informatie over de Van Beek lijstenmakerij in Badhoevedorp op lijstenmakerij Badhoevedorp. Van Beek Eindhoven lijstenmakerij. Kruisstraat 80 86. 5612 CK Eindhoven. Telefoon: 040 243 96 71. Klik voor meer informatie over de Van Beek lijstenmakerij in Eindhoven op lijstenmakerij Eindhoven. Van Beek Rotterdam lijstenmakerij.
Glazen Fotokader kopen? Alle Glazen Fotokaders online bol.com.
op de adviesprijs. Wat betekent dit? Cadeauwinkel Select-deals Alles voor studie Najaarscollectie. Kies jouw winkel. Een fotolijst van glas kan volledig transparant zijn of een omkadering hebben van een ander materiaal. In dat geval is de plaat van de fotolijst wel van glas.
Aluminium-wissellijsten.nl Fotolijsten op maat.
Al onze fotolijsten op maat worden compleet gelevert, dus incl. glas, achterwand en een ophangsysteem. Lijsten op maat hebben dezelfde levertijd als een standaard maat fotolijst. Met een fotolijst op maat hoeft u niets van de inlijsting af te snijden.
Mooi ontspiegeld glas van TruVue met 45% UV wering.
Voor ons als lijstenmakerij en fotograaf ligt de focus op de presentatie van de foto's. Lees hier meer over de verschillende soorten glas en toepassingen: Klik hier voor meer informatie. Referentie Reflection Control. Dit is een op maat gemaakt product en valt niet onder recht van retour.
Glas fotolijst vervangen door plexiglas Kunststofplatenshop.nl.
Of je nu het glas van een kapot fotolijstje met afmeting 10 x 15 cm wilt vervangen of het glas van een grote fotolijst met afmeting 50 cm x 50 cm, met helder plexiglas is het allemaal mogelijk. Wij zagen je fotolijstjes glas gratis op maat dus het enige wat je hoeft te doen, is de juiste afmetingen aan ons doorgeven tijdens het bestellen.
Lijstenmakerij van HORNBACH. Vinden.
Zo kun je jouw eigen foto's' en tekeningen in laten lijsten in een lijst die past bij jouw smaak. Alleen dan haal je het optimale uit de mooie beelden! Lees hieronder de mogelijkheden. Volledig op maat. Met keuze uit meer dan 500 lijsten van hout of aluminium, vind je altijd een passende lijst. Van onbehandelde lijsten van hout tot handgemaakte lijsten met luxe slagmetaal, bladzilver of bladgoud. Kortom; voor ieder wat wils! Kies een passepartout die perfect op je foto en de geselecteerde lijst is afgestemd. Je hebt keuze uit een dubbele passepartout, verschillende uitsnedes of een standaardpassepartout. Om het natuurlijke verouderingsproces te vertragen en de passepartout tegen omgevingsinvloeden te beschermen, maken wij uitsluitend gebruik van zuurvrije passepartouts en achterwanden. Glas beschermt je foto's' en geeft ze extra glans.
Glazen fotolijsten Nu alles met 10% korting!
Passe-Partout op Maat en Kleur. Passe Partout Standaard Formaten. Customized / Gepersonaliseerd. 3 manieren om een fotolijst op te hangen. Welke soorten fotolijsten bestaan er? Checklist waar op letten bij aanschaf fotolijst. Fotolijst cadeau voor hem. Fotolijst cadeau voor haar. Fotolijst voor Sinterklaas. Fotolijst voor Kerst. Fotolijst cadeau voor valentijnsdag. Deze maand 10% korting op het complete assortiment! n000xslU2AjDE082Dl'afAnti: Reflectie Glas 1.
Fotolijst Glas LionsHome.
Kunstmatige Bloemen Planten. Riviera Maison Fotolijst. Fotolijst 50 X 50. Leen Bakker Fotolijst. Fotolijst Op Maat. Fotolijst Met Passepartout. Fotolijst Met Tekst. Fotolijst 50 X 75. Fotolijst Dubbel Glas. Fotolijst 40 X 60. Fotolijst 40 X 40. Fotolijst 30 X 40.

Contacteer ons

Resultaten voor fotolijst glas op maat