glas fotolijst op maat

Uw glas op maat of acrylaat bestellen bij Vadia Lijsten Drachten Nederland.
Vadia.nl is een website voor lijstenmakers in heel Nederland, België en Luxemburg. Het uitgebreide assortiment biedt de mogelijkheid om lijsten op maat te laten maken. Fotos, kunstwerken, posters en schilderijen kunnen worden voorzien van glas of acrylaat. Laat uw foto, kunst, poster of schilderij fungeren als echte eyecatcher aan de muur. De UltraVue UV70 is het meest gekozen glas door onze lijstenmakers. Dit glas biedt 70% bescherming en zorgt voor de dubbele coating voor een minimale reflectie. Musea in Nederland. België en Luxemburg maken gebruik van ons Museum Glass. Dit ultra beschermende glas heeft een dikte van 25, mm en biedt extra stevigheid en bescherming aan waardevolle kunstwerken. Zelfs het Rijksmuseum in Amsterdam werkt hier mee.
Lijstenmakerij van HORNBACH. Vinden.
Om het natuurlijke verouderingsproces te vertragen en de passepartout tegen omgevingsinvloeden te beschermen, maken wij uitsluitend gebruik van zuurvrije passepartouts en achterwanden. Glas beschermt je foto's' en geeft ze extra glans. Wij snijden verschillende glassoorten op maat. Wil je lang van je kunstwerk genieten?
80x120 formaat wissellijsten, fotolijsten en posterlijsten Lijstengigant.
In het keuzemenu bij Glasmaat kun je de juiste maat selecteren. Zit de juiste maat er niet bij? Neem contact met ons op en onze lijstenmakers maken speciaal voor jou een lijst op maat. Op deze manier ben je altijd verzekerd van vakmanschap én maatwerk.
Schilderij lijst op maat.
Eigen lijstenmakerij regio Nijmegen. Branchvereniging Art Frames. Lijsten op maat. x cm Zoeken. Houten schilderijlijst op maat. Klassiek schilderijlijst op maat. Ornament schilderijlijst op maat. Moderne schilderijlijst op maat. Strak schilderijlijst op maat. Aluminium lijsten op maat. Baklijst op maat of standaard maat. Metalen ring 3 mm verpakt per 10 stuks. Passepartout karton vel. Passe partout op maat. Passepartoutkarton alleen de buitenmaat. Spiegels met facet. Lineco zuurvrij lijmproducten. Schoonmaakmiddel voor schilderij. Home Houten schilderijlijst op maat. Houten schilderijlijst op maat. Alle lijsten zijn ook in lengte's' te krijgenstaaf profiel lengte ongeveer 2.80 cm. De maat die u invult is de glasmaat, dus ook gelijk aan de in te lijsten beeldmaat., We verzoeken u altijd bij een doek maat 2 mm meer te nemen. Meer informatie over lijsten op maat. A ls u een lijst besteld zonder glas extra achterwand bij bestellen Eucalyptus board achterwand staat onder glasplaat.
Lijsten op maat bestel online gratis bezorging in NL BE KunstSpiegel.
Helder of ontspiegeld glas? Wij hebben alle mogelijkheden op het gebied van lijsten in ons assortiment. Met keuze uit meer dan 200 verschillende houten lijsten zit er altijd wel de lijst tussen die jij zoekt. En anders maken wij de lijsten op maat, voor jouw wensen en dromen en aansluitend bij jouw interieur!
Lijst glas, normaal, mat en museum glas Gelijk Inlijsten.
Glanzende fotos plakken er minder snel tegen aan dan bij normaal glas. Ontspiegeld glas, museum glas of image clear glass is het beste wat u uw kunstwerk kunt geven. Museum glas is 99% lichtdoorlatend, UV-werend. Er is een speciale coating op het glas aangebracht dat schoonmaakbestendig is.
Lijst op Maat Spiegels, Lijsten Maatwerk KunstSpiegel.
Alles is mogelijk! Een klassieke fotolijst op maat voor de familiefoto's? Of toch een moderne houten lijst voor een kunstwerk? Een witte of toch zwarte passepartout? Helder of ontspiegeld glas? Wij hebben het allemaal! 200 verschillende lijsten op maat. Met keuze uit meer dan 200 verschillende houten lijsten op maat zit de lijst die jij zoekt er sowieso tussen! Kies de lijst die je graag wilt en geef aan in welke maten je de lijst wilt. Vervolgens maken wij de lijst op maat voor jou.
Randloze wisselijsten op maat AllesLijsten.nl.
Randloze wisselijsten op maat. Randloze wisselijsten kunt u ook op maat krijgen. Het belangrijkste is dat de glas optimaal wordt gesneden. Onze fabrikanten hebben de juiste techniek ter beschikking om een fonctioneel en zeker product te produceren zonder dat er een verwondingsgevaar is.
Glasplaat op maat voor uw lijst Meijboom fotografie en lijsten.
Glasplaat op maat voor uw lijst 2018-11-02 2018-11-02 Meijboom fotografie en lijsten 200px 200px. Glas gebroken in uw lijst? Of liever ontspiegeld glas? Wij snijden een nieuwe glasplaat op maat voor elke lijst en bijna elke afmeting. Kleine formaten snijden we vaak ter plekke.
Lijstenmakerij Door heel Nederland Van Beek Art Supplies.
Lijst en/of passe-partout op maat. Inlijsten op maat. U hoeft alleen nog maar uw kunstwerk aan de muur te laten hangen. Lijsten op maat. Houten lijsten; niet bewerkt of bewerkt. We hebben een uitgebreid assortiment houten lijsten, van eenvoudige houten tot vergulde afgewerkte profielen. Onbewerkt, gelakt, gebeitst of bekleed met folie. Aluminium lijsten van Nielsen of Barth. Ook voor een aluminium lijst bent u op het juiste adres; zoekt u een strak profiel of juist met structuur, mat, glanzend of van een bepaalde kleur: u heeft het voor het zeggen. De lijstenmakerij heeft monsters van alle profielen waaruit u een keuze kunt maken. Glas of polystyreen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor glas fotolijst op maat