houten lijst op maat

Lijsten kopen Wissellijsten Van Beek Art Supplies.
Doordat de productie van de standaardmaten aanmerkelijk goedkoper is worden deze ramen voordeliger aangeboden dan budgetlijsten op maat. In gewenste maat budgetlijst op maat: er wordt een lijst gemaakt op de afmetingen van uw keuze. Van Beek basic aluminium wissellijst zilver. Van Beek basic aluminium wissellijst zwart. Van Beek aluminium wissellijst zilver. Van Beek aluminium wissellijst zilver extra breed. Van Beek basic houten wissellijst.
Lijsten op Maat Online Bestellen Acaza.
Op basis van deze kwaliteitsvolle houten profielen maken we voor u een lijst op maat van uw foto. Selecteer het gewenste profiel en geef de afmetingen in millimeter van het in te lijsten document. De prijs wordt automatisch aangepast. Niet gevonden wat u zoekt? Leg ons uw project voor! We zoeken graag met u mee. Costa Rica Zwart Profiel 20x19mm. Costa Rica Wit Profiel 20x19mm. Ayous Profiel 15x25mm. Solid Eik Profiel 20x20mm. Costa Rica Fel Oranje Profiel 20x19mm. Costa Rica Grasgroen Profiel 20x19mm. Costa Rica Violet Profiel 20x19mm. Costa Rica Grijsgroen Profiel 20x19mm. Costa Rica Betongrijs Profiel 20x19mm. Costa Rica Grijsgroen Licht Profiel 20x19mm. Costa Rica Grijsgroen Donker Profiel 20x19mm. Costa Rica Bruin Profiel 20x19mm. Solid Beuk Profiel 20x20mm. Authentica Zwart Profiel 25x15mm. Authentica Taupe Profiel 25x15mm. Authentica Wit Profiel 25x15mm. Barok Wit Profiel 54x33mm. Barok Goud Profiel 54x33mm. Barok Zilver Profiel 54x33mm. Fotolijst op maat: u vraagt, wij draaien!
Ovale lijsten Lijstenmakerij.
Wij leveren ovale lijsten in diverse maten in de kleuren bruut, noten, noten met goud en goud. Maat van de lijst is de binnenkant van de sponning. Lijsten zijn los en met glas en karton verkrijgbaar. Altijd voorzien van een ophangsysteem. De levertijden op ovale lijsten kunnen i.v.m. met het aanbod variëren tussen een paar dagen en een paar weken. Neem met ons contact op voor de actuele levertijd! Onderdelen 1 tot 9 van totaal 23. Ovale houten lijst 8 x 10 cm. Ovale houten lijst.
Houten lijst op maat Mahonie.
Aluminium lijsten op maat Aluminium wissellijsten Baklijst op maat of standaard maat Barth Wissellijsten Fotolijsten wissellijsten Houten wissellijsten Barth ophangsysteem Stas ophangsysteem Ophangsysteem Newley Ophangrails-verlichting Artiteq Ophangsysteem posters Onderdelen Ophangsysteem Passepartout karton vel Passe partout op maat Karton soorten Zelfklevende materialen kliklijst Nielsen framebox Spiegels met facet Staaflijsten Daylightdaglicht lampen Gilding Wax Lineco zuurvrij lijmproducten Liberon Schoonmaakmiddel voor schilderij Spielatten Temart Retoucheerstif meubelstift Gereedschap-Mesjes-Onderdelen Lijm-Tape-Bescherming Verdiept inlijsten Onze service Horloge Akteo Schildersezel Talens verf Webshop hobbyartikelen. Houten schilderijlijst op maat. Klassiek schilderijlijst op maat. Houten lijst VENEER Mahonie breed 14 mm.
Aluminium-wissellijsten.nl Aluminium wissellijsten Uw wissellijst op maat bestellen.
Aluminium Wissellijsten kopen voor uw foto's' en kunstwerken. Met een aluminium wissellijst trek je de aandacht. Een foto, kunstwerk, tekening of een schilderswerk krijgt meer uitstraling met het strakke design van een wissellijst met aluminium profiel. De wissellijsten die bij de grotere winkels gekocht worden zijn niet altijd even stevig en van kwalitatief goed materiaal gemaakt. Ook aparte afmetingen kunnen vaak niet in de standaard wissellijsten. In onze eigen lijstenmakerij worden wissellijsten op maat gemaakt. Bovendien zijn ze niet alleen van een uitstekende kwaliteit, maar weten we met onze wissellijsten of fotolijsten uitstraling te geven. Een foto, kunstwerk, schilderswerk of een fotocollage verdient immers de beste omlijsting. Sion mat zilver Sion mat zilver. Ontspiegeld of Helder glas.
houten lijst lijst op maat.
Houten schilderijlijst op maat Ornament schilderijlijst op maat. Ornament schilderijlijst op maat. We verzoeken u altijd bij een doekmaat 3 mm meer te nemen. De maat die u invult is de glasmaat, dus ook gelijk aan de in te lijsten beeldmaat., Als u een lijst besteld zonder glas wilt u aub vermelden als u een board met ophanging erbij wilt hebben.
Lijstenmakerij Kanis Kunst Lijsten.
Onze houten wissellijsten zijn leverbaar in 17 verschillende maten: van A4 tot 70 x 100 cm. Er zijn nu 4 kleuren beschikbaar, namelijk blank hout., Baklijsten op maat gemaakt. Een baklijst is een lijst die van oudsher door kunstenaars werd gebruikt om een doek in te lijsten, zodat twee doeken gemakkelijk tegen elkaar geze. Soms heeft een kunstwerk of foto een beetje ruimte nodig, dit creëer je door een passe-partout te gebruiken. Een voordeel is dat de afbeelding. Er worden veel verschillende soorten glas gebruikt bij het inlijsten. Wij hebben ervoor gekozen om drie soorten standaard in ons assortiment te heb. Voor het opspannen van een canvas doek zijn speciale spielatten nodig en een geoefende techniek om een mooi resultaat te krijgen. Het opspannen van een borduurwerk leren onze lijstenmakers pas als laatste in hun opleiding, omdat het een secuur werkje is. Met onze ruime ervarin. Bij het inlijsten van een foto, poster of kunstwerk is dat niet altijd gewenst. De manier om dat op te lossen, is plakken. Door allerlei omstandigheden in huis kan een schilderij vies worden.
houten lijst op maat
Bij zowel houten of aluminium wissellijsten spreken we altijd over glasmaat. De maat van een wissellijst is dus altijd de binnenmaat glasmaat. De afmetingen die bij de lijsten zijn opgenomen betreffen de maat van je in te lijsten werk. Wanneer je bijvoorbeeld een afbeelding wilt inlijsten van 40x50 cm, dan geeft u als maat wissellijst ook 40x50 cm op. Mocht je toch twijfelen, neem gerust contact op via telefoon 0572-355018 of email: info@lijstenmakerij.nl. Welke maat moet ik opgeven voor een baklijst? Bij baklijsten spreken we altijd over de doek of paneelmaat. Voor een baklijst geeft u dus de maat op van uw doek of paneel. Wanneer je bijvoorbeeld een doek of paneel wilt inlijsten van 60x80 cm, dan geeft u als maat baklijst ook 60x80 cm op. Wij maken vervolgens standaard de baklijst 1 cm groter om toleranties op te vangen zodat het doek of paneel er ruim in valt. Bij een baklijst zit geen glas voor. Mocht je toch twijfelen, neem gerust contact op via telefoon 0572-355018 of email: info@lijstenmakerij.nl. Maatwerk wissellijsten en baklijsten. U kunt naast de aangegeven standaard, veel voorkomende maten bij de lijsten ook kiezen voor een lijst op maat.
Schilderij lijst op maat.
Moderne schilderijlijst op maat. Strak schilderijlijst op maat. Aluminium lijsten op maat. Baklijst op maat of standaard maat. Metalen ring 3 mm verpakt per 10 stuks. Passepartout karton vel. Passe partout op maat. Passepartoutkarton alleen de buitenmaat. Spiegels met facet. Lineco zuurvrij lijmproducten. Schoonmaakmiddel voor schilderij. Home Houten schilderijlijst op maat. Houten schilderijlijst op maat. Alle lijsten zijn ook in lengte's' te krijgenstaaf profiel lengte ongeveer 2.80 cm. De maat die u invult is de glasmaat, dus ook gelijk aan de in te lijsten beeldmaat., We verzoeken u altijd bij een doek maat 2 mm meer te nemen. Meer informatie over lijsten op maat. A ls u een lijst besteld zonder glas extra achterwand bij bestellen Eucalyptus board achterwand staat onder glasplaat.
Lijsten Nederland groot assortiment van goedkoop lijsten voor Nederland.
Een ander specialist voor hoogwaardige en mooie lijsten van aluminium is ons langjarig partner Nielsen. Grasduin maar in ons aanbod, en ons aantrekkelijke selectie zal zeker indruk op u maken. Ervaring en kwaliteit Onze kwalificatie. Wij hebben een ervaring van over 10 jaar in het gebied van lijsten en werken samen met exquize partner. Ons netwerk bestaat uit lijstenfabrikanten die van ons vertrouwen genieten en een kwaliteit garanteren, die van hooge standers is. De tevredenheid van onze klanten staat op eerste plaats en zo is het nodig voor ieder verzoek de beste oplossing te vinden en ook bijzondere eisen te voldoen. Als u ons nieuwsbrief wilt ontvangen, geef alstublieft uw emailadres aan. U kunt de nieuwsbrief altijd opzeggen. Algemene Verkoopvoorwaarden AVV. Verzending en kosten. Informatie over het herroepingsrecht herroepingsformulier. Lijsten op maat. Wij versturen met. lijst van aluminium.

Contacteer ons

Meer resultaten voor houten lijst op maat