inlijsten op maat

inlijsten op maat
Bekijk onze kwaliteitslijsten voor de laagste prijzen. Baklijst Prato 3D-baklijst. Wissellijst mat zilver smal. Wissellijst mat zwart smal. Wissellijst mat zilver breed. Passe-partout warm wit. Click rail set 15, mtr. Welke maat moet ik opgeven voor een houten en aluminium wissellijst. Bij zowel houten of aluminium wissellijsten spreken we altijd over glasmaat. De maat van een wissellijst is dus altijd de binnenmaat glasmaat. De afmetingen die bij de lijsten zijn opgenomen betreffen de maat van je in te lijsten werk. Wanneer je bijvoorbeeld een afbeelding wilt inlijsten van 40x50 cm, dan geeft u als maat wissellijst ook 40x50 cm op. Mocht je toch twijfelen, neem gerust contact op via telefoon 0572-355018 of email: info@lijstenmakerij.nl. Welke maat moet ik opgeven voor een baklijst? Bij baklijsten spreken we altijd over de doek of paneelmaat. Voor een baklijst geeft u dus de maat op van uw doek of paneel. Wanneer je bijvoorbeeld een doek of paneel wilt inlijsten van 60x80 cm, dan geeft u als maat baklijst ook 60x80 cm op. Wij maken vervolgens standaard de baklijst 1 cm groter om toleranties op te vangen zodat het doek of paneel er ruim in valt.
Woordenlijst Lijstenkoning.
Waarop vinden onze website bezoekers onze lijstenmakerij? lijsten op maat. inlijsten Den Bosch. fotolijsten op maat. wissellijsten op maat. lijstenmakerij den haag. lijstenmakerij den bosch. zelf inlijsten schilderijen. schilderij lijsten professioneel. barok lijst expert. trouwjurk inlijsten mogelijkheden. foto lijsten kopen.
Lijstenmakerij.
Of mocht U een spoedopdracht hebben en het materiaal is aanwezig, dan is het zeker geen uitzondering dat het inlijsten in 1 of 2 dagen klaar is. De l ijst. We hebben veel lijsten op voorraad van modern tot klassiek. Dat wil zeggen als lengte, want elke lijst wordt op maat gemaakt afhankelijk van uw kunstwerk en wens.
Home page.
beschikt over een uitgebreide collectie houten wissellijsten. Het assortiment bevat alle standaardmaten van 13x18 cm tot en met 84 x 1188. Wij maken ook lijsten op maat. Mavanti BV beschikt van een uitgebreide assortiment houten baklijsten. Baklijsten worden gebruikt voor het inlijsten van canvasdoeken en panelen.
Inlijsten online kopen Kunstenaarsbenodigdheden gerstaecker.nl.
GERSTAECKER passe-partoutkarton witte kern. vanaf 323, 404., ASRE Ophanglussen set voor DIBONDplaten. GERSTAECKER passe-partout op maat gemaakt. Passe-partout en pastelkarton, 630 grams. vanaf 100, 117., GERSTAECKER Wissellijst Umbria. vanaf 273, 320., Schilderij schroefplaatjes met draadoog. Metalen klapoog met ronde beugel.
www.lijstenmakerijquirijns.nl Home.
Inlijsten van voetbal of andere shirts. Inlijsten van LP's' tot puzzels en andere verzamel objecten. Exclusieve lijsten Het zelf maken van Mondriaan Gallerie lijsten in 5 7 9 en 11cm breed. Deze lijsten worden in eigen beheer gemaakt en leverbaar in verschillende kleuren. Standaard kleur is crème of zwart. De hoeken worden zo verwerkt dat ze naadloos zijn. In elke maat op bestelling.
Baklijst.nl Uw baklijst en baklijsten in alle maten.
Wij leveren baklijsten waar u uw foto op canvas stijlvol mee kunt inlijsten. Deze producten zijn er speciaal voor als u een foto op canvas hebt en deze van een mooie en degelijke lijst wilt voorzien. Het zijn houten lijsten in de vorm van een bak welke wij voor u op maat maken.
Wim Baars Lijstenmakers IJsselstein.
Al vanaf 1980 adviseren wij zowel particulieren als de zakelijke markt. Naast inlijstwerk verkopen wij ook reproducties, schilderijen, spiegels met of zonder facet, wissellijsten, fotolijsten en diverse schilderijophang-en verlichting systemen.Ook kunnen wij voor u uw foto op maat printen en voorzien van een passende lijst. Alles op een adres, wel zo makkelijk. Wij zijn lid van de branchevereniging Art-Frame, die elk jaar een inlijstwedstrijd organiseert waarbij wij regelmatig in de prijzen vallen. Op 14 april 2014 behaalden wij de eerste prijs van de vakjury.Dit in de categorie vaste opdracht: het inlijsten van de giclee van Eveline Bouwkamp.
Inlijsten op maat, Wissellijsten en fotolijsten, canvas en posters.
Een lijstenmakerij weet wat inlijsten is, daarom hebben ruim 30 lijstenmakerijen Nederland de handen in één geslagen om inlijsten voor u, en inlijsten door u, mogelijk te maken, online, via deze webshop. Maar ook artprints op maat, wissellijsten en fotolijsten, losse passepartouts en spiegels op maat inlijsten is mogelijk op www.inlijst.nl.
Lijsten en inlijsten Jan d'Art' Breda.
Eigen afbeelding inlijsten. Upload een foto en laat deze afdrukken op canvas of papier. Combineer zelf met lijsten en passe-partouts en zie het geheel weergegeven in een interieur. Kies een kunstposter uit een bestand van duizenden artprints: zoek op kleur, onderwerp, artiest, trefwoord. Ook deze kunst u inlijsten en eventueel meteen ingelijst bestellen.

Contacteer ons

Zoeken naar inlijsten op maat