passe partout laten maken

Lijstenmakerij, kunsthandel, kunstuitleen, Baspartout, passepartout, museumglas.
Wij snijden voor u passe-partouts in elke gewenste maat of kleur die u wilt. Voor 12.00 besteld dan ligt het in de middag voor u klaar, mits het een voorraad item is uiteraard. Wilt u weten welke kleuren er zijn, kom gerust langs dan laten wij u de opties zien.
Overzicht van lijstenmakerijen in Rotterdam lijstenmakerij-info.nl.
Gerstaecker Harolds Rotterdam. In de omgeving binnen 10 km. Lijstenmakerij Lansingerland Berkel en Rodenrijs. Lijstenmakerij Lansingerland is gevestigd in Berkel en Rodenrijs aan de Nieuwstraat 3. Naast het inlijsten van borduurwerken lijsten wij o.a. ook prenten, schilderijen., Atelier Céramique Barendrecht. Bij Lijstenmakerij.nu wachten maar liefst ruim 2000 lijstprofielen op een koper. Bijna alles is mogelijk, van wit tot zwart, en voor elk budget. De collectie betsaat uit. Artrend Krimpen aan den IJssel. U kunt bij Artrend terecht voor zowel het inlijsten van uw eigen schilderijen en foto's' als het aanschaffen van kunstwerken in vele verschillende stijlen. U kunt via ons. Star Frame lijstenfabriek Krimpen aan de lek. In de omgeving binnen 20 km. Wij maken ambachtelijke Lijst en op maat voor u ook de pass partout.
Inlijsten en lijstenmakerij Van Beek Art Supplies.
Het laten inlijsten. Na het maken van een schilderij of tekening is het gebruikelijk om deze in te lijsten en klaar te maken voor presentatie. Een passe-partout dekt de onbewerkte delen van het werk af en/of zorgt ervoor dat het werk niet tegen het glas van de lijst wordt gedrukt.
Maak uw passepartout op maat met n of meerdere openingen PP_000001.
Maak uw passepartout op maat met n of meerdere openingen. Ontwerp uw passepartout met één of meerdere openingen. Maak de passepartout openingen kleiner dan de foto, dan valt de foto niet door de opening. Korting: 5 stuks en meer van gelijke maat en kleur minus 5 %. Korting: 25 stuks en meer van gelijke maat en kleur minus 10 %. Om gebruik te maken van passepartout ontwerp, moet u javascript activeren.
Foto de Leeuw Haarlem.
U heeft de keuze uit: Wit, Ivoorwit en Zwart. Een passe-patout laten snijden duurt maximaal 3 werkdagen. Naast de op maat te maken passe-partouts hebben wij ook een groot assortiment aan voorgesneden standaard passe-patrout in diverse kleuren. Passe-partout op maat.
tekening ingelijst met een bijpassende kleur passe partout en Art glass Special art by Marjon.
In laten lijsten is dan ook zeer zeker mijn advies. Hierbij een link waarop het verschil van Clarity glas en gewoon glas heel goed op te zien is. Onder het kopje proces" zit het kopje link" met een link van een zeer bekwaam lijsten maker bij mij in de buurt. tekening ingelijst met een bijpassende kleur passe partout en Art glass.
Passe-partout op maat Bereken direct uw prijs.
Dit bespaart u kosten voor het op maat laten maken van een fotolijst. Het maken van een fotolijst op maat is vele malen duuurder dan een simpele oplossing als een passe-partout op maat en deze dan in een stadaard fotomaat fotolijst te stoppen.
Fotolijsten.nl Passepartouts kopen.
Om uw foto een geweldige uitstraling te geven, kiest u voor een passe-partout. In onze webshop maken wij het u makkelijk. Het online bestellen van een passe partout op maat, kunt u eenvoudig via onze website doen. Door een passe partout online te bestellen, bent u verzekerd van een passe-partout op maat en bij ons heeft u de bestelling al binnen 2 werkdagen binnen.
Lijstenmakerij Passe Partout Nijkerk Webdesign Nijkerk Digiplek.
website laten maken. Lijstenmakerij Passe Partout Nijkerk. Lijstenmakerij Passe Partout Nijkerk. Passe partout is in 1990 gestart als lijstenmakerij in Nijkerk. Passe partout is in Nijkerk het adres voor alles op het gebied van inlijstwerk, kunst en ophangsystemen en de laatste jaren worden de producten middels de webshop door het hele land verkocht.
Lijstenmakerij Assen Passe-partouts Daat-Drenthe.
Plan-Support Lijstenmakerij Assen. We beschikken over een breed assortiment passe-partouts, die we zelf op maat snijden. Een passe-partout kan ervoor zorgen dat uw werk beter tot zijn recht komt. Passe-partouts maken we van zuurvrij karton, in veel kleuren en vormen.

Contacteer ons

Meer resultaten voor passe partout laten maken