passe partout laten maken

Van der linde lijsten.
Welkom op onze vernieuwde lijsten webshop! Of u nu hobbyist of professioneel beeldend kunstenaar bent, bij ons kunt u terecht voor alle benodigde materialen voor de diverse schildertechnieken, druktechnieken houtbewerken en beeldhouwen. Gebruik maken van onze webshop heeft veel voordelen.: Maatwerk speciaal voor u. Mogelijkheid tot afhalen of laten bezorgen.
Wat is een Passe-partout? KunstSpiegel.
Een passe-partout kun je ook gebruiken voor het maken van een collage, het is ideaal voor het inlijsten van meerdere fotos of kunstwerken. De passe-partout zorgt ervoor dat alles op zijn plek blijft, waardoor je een mooie galerij kunt maken!
Passepartout op maat.
Passe partout op maat. Passe-partout's' besteld tussen zondag en zaterdag worden op woensdag verstuurd. Minimale rand van de passe partout groter dan 3 cm. De op een volgende kleuren van wit naar crème. Passepartout op maat diverse kleuren dikte 1.4 mm Artique.
Passe Partout op maat.
Ook dat is mogelijk! Passe partout op maat. Naast passe partouts in diverse kleuren en maten, kunt u kiezen voor een passepartout op maat. Op onze maatwerkpagina staat beschreven hoe een passe partout op maat bestellen in zijn werk gaat.
Lijstenmakerij Passepartout Nijkerk.
U kunt heel gemakkelijk het gewenste product of kunstenaar vinden onder de diversen categorieën of gebruik de zoekfunctie. Voor persoonlijk advies op maat bent u natuurlijk ook van harte welkom in onze winkel. 033-246 17 90. 3861 LZ Nijkerk. Passe Partout Nijkerk. Passe-partouts op maat.
Fotolijst.nl Wit Passepartout Passepartouts.
Passe partout karton. Zoek op fotoformaat. Toon alles Zoek op fotoformaat. A4 21x297, cm. JavaScript lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser. U moet JavaScript geactiveerd hebben om de volledige functionaliteit van deze website te kunnen benutten. Passe-partout op maat laten maken?
Aluminium-wissellijsten.nl Wit en zilver Dubbel Passepartout met witte kern.
Een passe-partout op maat laten maken? Geen enkel probleem, maar een maatwerk product kunt u niet ruilen, uw recht op retour vervalt dan. Wit en zilver Dubbel Passepartout met witte kern. Wit en zilver dubbel passepartout met witte kern. Passe-partout op maat laten maken?
Passepartout online Zelfinlijsten.
U kunt ons ook mailen op contact@zelfinlijsten.nl. Alles is op maat te maken. Kundig telefonisch advies. Grootste online collectie. Voor Nederland en België. Betaling via iDeal, PayPal, of achteraf op rekening. Passe-partout op maat. Voorvertoning bij lijst op maat. Wie zijn wij?
Zelf passe partouts snijden Aquarel Academie.
Zelf snijden is goedkoper. Van de restjes maakte ik prijskaartjes voor bij mijn aquarellen. Of als het een groot restje is gebruikte ik het voor een kleiner passe partout. Om een beetje formaat te laten snijden ben je ook al gauw 18, kwijt.
Overzicht van lijstenmakerijen in Rotterdam lijstenmakerij-info.nl.
Gerstaecker Harolds Rotterdam. In de omgeving binnen 10 km. Lijstenmakerij Lansingerland Berkel en Rodenrijs. Lijstenmakerij Lansingerland is gevestigd in Berkel en Rodenrijs aan de Nieuwstraat 3. Naast het inlijsten van borduurwerken lijsten wij o.a. ook prenten, schilderijen., Atelier Céramique Barendrecht. Bij Lijstenmakerij.nu wachten maar liefst ruim 2000 lijstprofielen op een koper. Bijna alles is mogelijk, van wit tot zwart, en voor elk budget. De collectie betsaat uit. Artrend Krimpen aan den IJssel. U kunt bij Artrend terecht voor zowel het inlijsten van uw eigen schilderijen en foto's' als het aanschaffen van kunstwerken in vele verschillende stijlen. U kunt via ons. Star Frame lijstenfabriek Krimpen aan de lek. In de omgeving binnen 20 km. Wij maken ambachtelijke Lijst en op maat voor u ook de pass partout.

Contacteer ons

Zoeken naar passe partout laten maken