passe partout op maat laten maken

Passe-partout binnen en buiten op maat AllesLijsten.be.
binnen en buiten op maat. Passe-partout binnen en buiten op maat. Om een beeld optimaal te representeren heeft u in eerste instantie zeker een passend lijst nodig, maar om het geheel de juiste veredeling te geven zal u een passe-partout moeten gebruiken.
Jouw foto in kader maken Top kwaliteit tegen de beste prijs bij myposter.
Foto in kader maken zoals jij wilt. Wil jij je foto met kader bestellen? Bij ons verander je foto's' in ingekaderde kunstwerken. Krijg het complete pakket: poster of foto, kader en optioneel een passe-partout. Je posters en foto's' kun je naar wens ook gelamineerd in hoogglans of zijdeglans laten afdrukken. Op een rij.: Meer dan 20 materialen. Met of zonder passe-partout. Nauwkeurig op maat.
Passe-partout op maat VanErp-Broekhans.
Een passe-partout op maat laten maken. Een passe-partout is een kartonnen binnenomlijsting waardoor uw foto, prent of kunstwerk nóg beter en mooier tot uiting komt. Deze lijsten worden met zuurvrij karton gemaakt en kennen een buitengewoon dunnen onderlaag van 15, tot 3 millimeter.
Passepartout op maat.
Eigen lijstenmakerij regio Nijmegen. Branchvereniging Art Frames. Lijsten op maat. x cm Zoeken. Houten schilderijlijst op maat. Aluminium lijsten op maat. Baklijst op maat of standaard maat. Metalen ring 3 mm verpakt per 10 stuks. Passepartout karton vel. Passe partout op maat. Passepartout op maat diverse kleuren dikte 1.4 mm Artique. Standaard maat passepartout budget dikte 1.4 mm Artique.
Passe Partout op maat.
Ook dat is mogelijk! Passe partout op maat. Naast passe partouts in diverse kleuren en maten, kunt u kiezen voor een passepartout op maat. Op onze maatwerkpagina staat beschreven hoe een passe partout op maat bestellen in zijn werk gaat.
Maken van lijsten op maat in Brugge lijstenmakerij-info.be.
Maken van Lijsten en Passe Partouts op maat. Standaardkaders Restauratie van schilderijen en kaders Creaties en restauratie van Glas in Loodramen. Eurolijsten Nv Nazareth Eke. Eurolijsten is dé totaalleverancier voor de vakinlijster met meer dan 1600 houten staaflijsten, aluminiumprofielen, ook verstek en assemblageservice, rug en.
Aluminium-wissellijsten.nl Wit en roze Dubbel Passepartout met witte kern.
Een passe-partout op maat laten maken? Geen enkel probleem, maar een maatwerk product kunt u niet ruilen, uw recht op retour vervalt dan. Wit en roze Dubbel Passepartout met witte kern. Wit en roze dubbel passepartout met witte kern. Passe-partout op maat laten maken?
Fotolijsten voor al jouw foto's' Op maat gemaakt!
Wij maken fotolijsten op maat en hebben lijsten die aansluiten op elk fotoformaat. Grote fotolijsten 50x70, 40x40 en nog veel meer formaten! Daarnaast heb je een ruime keuze uit materialen. Zo hebben wij hoogwaardige lijsten van hout, aluminium en kunststof in vele stijlen. Zo vind je altijd een lijst die bij jouw interieur past en waarmee je jouw afbeelding extra goed in het zonnetje zet. Een passe-partout nodig? Zoek niet verder: wij bieden het complete pakket aan. Van het drukwerk van jouw foto tot fotolijst naar wens met optioneel een bijpassend passe-partout. Ook hebben wij de perfecte ophangsystemen beschikbaar. Zo bevestig je kleine en grote fotolijsten eenvoudig en snel. Kies je eigen foto of een design uit onze fotowereld. Wij hebben enorm veel thema's' met bijpassende ontwerpen die je als poster kunt laten afdrukken.
Lijsten op maat Zelf configureren Zelfinlijsten.
Sluiten Formaat b x h x d. Hier vult u de exacte maat van het in te lijsten werk in. breedte x hoogte in cm's' tot max. cijfer achter de komma. Wij maken dan de sponningmaat van de lijst rondom 1 mm groter dan de door u opgegeven maat, zodat het werk niet te strak in de lijst past. De dikte d in mm word automatisch voor u ingevuld aan de hand van de door u ingevulde informatie. Bij baklijsten dient u de binnenmaat van de bak in te vullen, dit is tenminste 1 cm extra op de buitenmaat van het kunstwerk rondom. Voorbeeld: U wilt een doek inlijsten van 40 x 50 cm, dan vult u 41 x 51 cm in voor de halve cm tussenruimte tussen de lijst en het werk. Sluiten Glassoorten en Perspex. Specificaties Glassoorten, Acrylic en Perspex. Bij afmetingen groter dan 1 vierkante meter dient u dubbeldik glas of plexiglas te gebruiken vanwege een te groot risico en gevaar op breuk tijdens verwerking en transport.
Hoe mooi inlijsten met passe partout? SchilderenEnzo.
Berichten: 1769 Lid geworden op: ma jan 11, 2010 511: pm Contacteer.: Re: Hoe mooi inlijsten met passe partout? Bericht door Daisyree di okt 25, 2011 1140: am. Ik heb een passe-partout snijder gekocht en zij mijn eigen passe-partouts op maat. Ik houd wel altijd een rekening met een randje om de tekening, zodat het onderwerp niet tegen de rand van de passe-partout aan komt. Je kunt ze ook op maat laten snijden bij een lijstenmaker of betere kunsthandel. Ik denk dat je voor deze tekening beter een andere passe-partout kun laten maken.

Contacteer ons

Op zoek naar passe partout op maat laten maken?