schilderij in laten lijsten

Welkom bij J.A.J.A.
EINDHOVEN Een replica van een schilderij van Van Gogh, Picasso, Botero of een kopie van De Nachtwacht aan de wand? Dikke kans dat deze komt van J.A.J.A. Schilderijen in Eindhoven. De schilderijenwinkel en lijstenmakerij heeft maar liefst 50.000 verschillende doeken, 800 lijsten, museumglas en spiegels op voorraad.
Inlijsten op maat, Wissellijsten en fotolijsten, canvas en posters.
Kies een los passe-partout die past bij uw eigen lijst of fotolijst. Groot assortiment houten en aluminium fotolijsten. Kies hier uw schilderij-ophangsysteem. Voor u samengesteld. Actie Bestel 2495., Magnetische lijst 13x18cm. pI-FRAME 126, x 177, cm Acrylaat Magnetische wissellijst; een veelzijdig fotolijstje gemaakt van twee 10 mm dikke acrylaatplaten met in elke hoek een subtiel magneetje. Actie Bestel 1995., Magnetische lijst 10x15cm. pI-FRAME 102, x 152, cm Acrylaat Magnetische wissellijst; een veelzijdig fotolijstje gemaakt van twee 10 mm dikke acrylaatplaten met in elke hoek een subtiel magneetje. foto op canvas kunst Facetspiegels Gratis Verzending eigen upload houten lijsten fotolijsten Spiegels op maat lijsten ophangsysteem Lijsten op Maat Inlijsten op Maat lijstenmakerij wissellijsten Passepartout aluminium lijsten Schilderij inlijsten.
Grijspaardt Lijsten Den Haag Lijstenmakerij aan de Zuiderparklaan Atelier Grijspaardt Lijstenmakerij.
Lijsten op maat hout. Baklijsten op maat. Spiegels op maat. Alpha aluminium wisselijsten. Alpha Magnet Wissellijsten. Brandvertragende Wissellijsten Alpha B1. Printen op canvas en papier. Prijzen canvas en papier. Prijzen canvas spannen. Eigen foto op canvas printen. Etsen Den Haag. Wat is een giclee? Elephant Parade beelden. Romero Britto beelden. Toms Drag beelden. Baby in hand beeldje. Selwyn Senatori beelden. Jacky Zegers beelden. LP Hoes inlijsten. Over ons bedrijf. even stil blijven staan en genieten van het moment. het leven is er om plezier te hebben, lief te hebben en te genieten. met andere mensen en dieren. de beelden van Jacky Zegers laten je zien en voelen hoe mooi het leven is, met een knipoog.
schilderij in laten lijsten
De lijstenmakerij werd in 1978 overgenomen door de familie Sneeuw en is in 2003 voortgezet door dochter Mariëlle en schoonzoon Ivo. In de lijstenshops van Vogel in Apeldoorn en Zutphen zijn lijsten op maat verkrijgbaar. We zijn gespecialiseerd in lijsten en alles wat daarmee samenhangt. We hebben ophangsystemen, passe-partouts, kunst, prenten en kaarten. We lijsten van alles in voor klanten: fotos, posters, borduurwerk, doopjurken, noem maar op. Dat is vakwerk. Inlijsten is een vak apart, er is geen opleiding voor en dus moet je het leren van een echte lijstenmaker. Het is heel moeilijk voor de mensen om in te schatten wat het vak inhoudt, het is een ambachtelijk beroep en wij zijn één van de weinige lijstenmakers die nog op de ambachtelijke manier werken. De klanten zijn zich vaak ook niet bewust dat wij het werk ook zelf inlijsten, maar dat is ook het leuke. Je bent erbij van begin tot aan het eind bij aflevering. Er zijn verschillende mogelijkheden om werk in te laten lijsten en natuurlijk moet het werk zich er wel voor lenen.
Baklijst.nl Schilderijlijst voor je canvas kopen.
Bij ons is maatwerk een standaard en geen uitzondering. Wilt u een schilderijlijst op maat laten maken? Dan bent u bij Baklijst.nl aan het juiste adres. Uw schilderijlijst op maat bestelt u eenvoudig via onze webshop. Maak een keuze uit ons uitgebreide aanbod lijsten en voer de afmetingen van uw canvas. Zodra de bestelling afgerond is gaan wij aan de slag in onze ambachtelijke lijstenmakerij. Wij zetten de lijst naar keuze voor u in elkaar en zorgen ervoor dat uw schilderijlijst zo snel mogelijk bij u thuis wordt afgeleverd. Een houten schilderijlijst voor uw mooiste canvasdoek kopen.
Schilderijlijsten Zelfinlijsten.
Ons systeem werkt eenvoudig. In twee simpele stappen kiest u het formaat, soort glas en kleur en type lijst uit. Via de prijscalculator ziet u op elk moment hoeveel geld u besteed heeft. Zo weet u precies waar u aan toe bent. U kunt zelf de leveringsdag uitkiezen, anders sturen wij u een mail over de exacte leveringsdag. De mooiste resultaten, snel en eenvoudig online besteld bij Zelfinlijsten. Bestel direct uw schilderijlijst.
schilderij inlijsten De Lijsten Fabriek.
Selecteer afmeting Premium Baklijst zwart/goud. Fraaie zwart/gouden houten baklijsten voor schilderij of foto op doek. De Premium Baklijst is circa 23 mm diep waardoor deze uitstekend geschikt is voor het inlijsten van bijvoorbeeld een canvas werk van 2 cm diepte. De Lijsten Fabriek.
Home Van Steijn lijsten.
Ik lijst van alles in: fotos, gravures, etsen, zeefdrukken, lithos, aquarellen, schilderijen op doek en paneel maar ook borduurwerken, geboortejurkjes. Aanpassen en restaureren van lijsten. Heeft u een lijst rond een schilderij of prent die er niet meer zo florissant uitziet, die los zit in.
Wat is een baklijst of houten canvas kader? BaklijstenGigant.nl.
Na ontvangst van een baklijst c.q. canvas kader hoeft u uw kunstwerk alleen maar centraal in de bak te plaatsen inkaderen d.m.v. de handige en gratis centreer blokjes en met de ook gratis meegeleverde schroeven aan de achterzijde vast te zetten. Het loont dus niet om zelf een baklijst te maken. Baklijsten Gigant is altijd de voordeligste. De BaklijstenGigant maakt baklijsten op maat bestellen super eenvoudig. Als u de dikte van uw canvas, kunstwerk of fotopaneel heeft opgemeten kunt u op de Home pagina gelijk zien en selecteren in welke categorie baklijst u dient te bestellen. Door op de betreffende categorie te klikken wordt u vanzelf naar de bestelprocedure geleid. De voordelen van de BaklijstenGigant zijn om in te lijsten.: De hoogste kwaliteit tegen de laagste prijs. Productie in eigen hand. Alleen FSC gekeurd hout. Staffelkortingen tot wel 20%. Gratis montagematerialen bijgeleverd. Ruim assortiment toebehoren en ophangsystemen. Gratis centreerblokjes maken bevestiging kunstwerk eenvoudig. Uw bestellingen krijgen onze individuele aandacht en vakmanschap. Op werkdagen worden de meeste bestellingen binnen 24 uur verzonden. Gratis levering vanaf 150, binnen Nederland excl. Baklijsten Gigant is een webshop gespecialiseerd in houten baklijsten voor canvas schilders doeken en foto panelen.
Lijstenmaker Gregors Lijsten.
Lijstenmaker met liefde voor het vak. Lijstenmakerij Gregors Lijsten is één van de weinige lijstenmakers in Nederland waar authentieke lijsten op traditionele en ambachtelijke wijze worden gemaakt. Een eeuwenoud vakmanschap, met gebruik van materialen en grondstoffen uit een ver verleden.

Contacteer ons

Resultaten voor schilderij in laten lijsten