Alosery Art

Alosery Art Gallery Almere-Haven.
Alosery Art Gallery Almere.
Alosery Art Gallery is gevestigd aan de Marktstraat 22 in Almere. Alosery Art Gallery heeft één bij de Kamer van Koophandel geregistreerde nevenvestiging op een locatie anders dan de hoofdvestiging.: Alosery Art Design, gelegen aan de Zoetelaarpassage 38 in Almere gemeente Almere.
Alosery Art Gallery in Almere.
Ook de cultuur-as aan de Kerkgracht in Almere-Haven deed goed z'n' best: de Cirkel Galerie en Galerie Odelijn van beeldhouwster Paulina de Krey en de Alosery Art Gallery. Deze laatste Gallery had nog iets bijzonders georganiseerd: ZIM-ART beelden uit Zimbabwe Zimbabwe" betekent: groot stenen huis Gedurende dit weekend waren twee kunstenaars buiten aan het hakken in steen.
Alosery Art Design is verhuisd naar Stad Almere Deze Week.
STAD CENTRUM Alosery Art Design zal komende zondag, 28 februari, de huidige locatie in de Zoetelaarpassage 38 feestelijk openen met een bijzondere expositie. Sjaak en Marjo Alosery voor hun nieuwe pand aan de Zoetelaarpassage 38. Er is nieuw werk van kunstenaars die Alosery al zeventien jaar vertegenwoordigden en ook werk van een aantal nieuwe kunstenaars.
Alosery Art Gallery Gedichten van MB.
Met verf verandert wit linnen in een wonderbaar schouwspel. In doorzichtig glas worden geleurde kronkels geblazen. En uit zwaar metaal vliegt een lichtvoetige vogel weg. Waar vind je een plaats om deze pracht te aanschouwen? Die wordt gevonden in een naam: Alosery Art Gallery.
Alosery Art Gallery voor hedendaagse kunst Nieuws Design sieraden van Jantine Kroeze.
Alosery Art Design Almere Centrum.
Alosery Art Design. Ben je geïnteresseerd in kunst en mooie woonaccessoires? Kom dan langs bij Alosery art en design een galerie in de Zoetelaarspassage. Je kunt hier terecht voor de mooiste kunst, tegen betaalbare prijzen. Daarnaast hebben zij ook een inlijstservice voor het laten inlijsten van schilderijen.
Alosery Art Gallery Openingstijden Alosery Art Gallery Marktstraat.
Inloggen Wachtwoord vergeten. Alosery Art Gallery Marktstraat. Openingstijden Alosery Art Gallery Marktstraat 22 in Almere. Bekijk ook de koopavond en koopzondag blokken voor aanvullende informatie. Gebruik de Kaart Route tab om de snelste route te plannen naar Marktstraat in Almere.
Art Alosery design.
Art Alosery design. Alosery Art Design is gericht op woondesign en bijzondere cadeaus. U kunt hier zowel gesigneerd als ongesigneerd glaskunst vinden en een kleine collectie unica glaskunst, schilderijen en sieraden. Alosery Art Gallery, in Almere Haven is meer gespecialiseerd in schilderijen en unica.
Joke Vingerhoed Alosery Art Gallery.
Toggle navigation Joke Vingerhoed Alosery Art Gallery. Over het werk. Alosery Art Gallery. Kleurrijke bloemenschilderijen van Joke Vingerhoed bij Alosery Art, Almere. 21 maart 2014 tot en met 20 juni 2014. Abstracte schilderijen bij Alosery Art Gallery. 1354 LG Almere.

Contacteer ons

Resultaten voor Alosery Art