alosery art

Alosery Art Gallery Almere Oozo.nl.
De onderneming Alosery Art Gallery is gevestigd op Marktstraat 22 te Almere en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 39068133 en is gelegen in Centrum Almere-Haven in de gemeente Almere.
Feest voor jubilerende galerie Alosery in Almere Centrum.
Sindsdien is Alosery Art Design uitgegroeid tot een begrip in Almere en is de galerie hét adres voor liefhebbers van bijzondere kunst, designobjecten van glas en originele cadeaus. Het jubileum wordt uitgebreid gevierd met een feestelijke open dag op Tweede Paasdag waar iedereen welkom is.
Alosery Art Gallery Almere Oozo.nl.
De onderneming Alosery Art Gallery is gevestigd op Marktstraat 22 te Almere en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 39068133 en is gelegen in Centrum Almere-Haven in de gemeente Almere.
Alosery Art Design in Almere Centrum Almere Centrum.
Alosery Art Design in Almere Centrum begon als een atelier waar Sjaak Alosery zijn eigen werken verkocht, maar inmiddels is Alosery Art Design in samenwerking met vrouw Marjo ontpopt tot een creatieve etalage voor kleurrijke kunstenaars. Werken van grootste namen als Richard Price, Henrie Vogel, Louis La Rooy en Germano Padoan zijn slechts een greep uit de diversiteit van kunstwerken die in de kleurrijke gallery te bewonderen zijn.
Alosery Art Gallery V.o.f, Zoetelaarpassage 38, KVK NUMMER 39068133.
Kompass is here for you from Monday to Friday 9am to 5pm. 830: tot 1230: en van 1330: tot 1700: uur 1600: op vrijdag." Opzoeking te breed. Verfijn uw zoekopdracht Locatie Wat, wie? Alosery Art Gallery V.O.F. Alosery Art Gallery V.O.F.
Glaskunstenaar opent expositie in Almere 1Almere.
De wethouder hield een korte toespraak waarin zij benadrukte dat een stad als Almere kunst nodig heeft. Alosery Art Gallery. De expositie vindt plaats in de Alosery Art Gallery aan de Zoetelaarpassage. De galerie werkt inmiddels al 20 jaar samen met deze glaskunstenaar.
Alosery Art Gallery Almere-Haven.
Alosery Art Design is verhuisd naar Stad Almere Deze Week.
STAD CENTRUM Alosery Art Design zal komende zondag, 28 februari, de huidige locatie in de Zoetelaarpassage 38 feestelijk openen met een bijzondere expositie. Sjaak en Marjo Alosery voor hun nieuwe pand aan de Zoetelaarpassage 38. Er is nieuw werk van kunstenaars die Alosery al zeventien jaar vertegenwoordigden en ook werk van een aantal nieuwe kunstenaars.
RubenAlosery Foodservice Facility Design Engineering.
Op" een professionele, communicatieve manier heeft Ruben ons weten te overtuigen om een restaurant visie te ontwikkelen die state of the art genoemd mag worden. Ruben is een inspirerende en motiverend mens." Martin Roosemalen, Hoofd Voeding Vrije Universiteit medisch centrum VUmc. Ruben" Alosery is er in geslaagd een product te leveren dat voldoet aan de verwachting van de opdrachtgever: werken binnen een van te voren vastgesteld budget, en voor de gebruiker een ruimte waar hij/zij graag komt."
GraydonGo Nederland Bedrijfsinformatie Alosery Art Design Almere.
De informatie die je hier vindt over Alosery Art Design komt deels vanuit Graydon en deels vanuit de KvK. Indien je contact wilt opnemen met Alosery Art Design kun je het telefoonnummer 036 5401360 gebruiken of een brief versturen naar het adres Zoetelaarpassage 38 met postcode 1315 AZ in Almere.

Contacteer ons

Zoeken naar alosery art