alosery art

Feest voor jubilerende galerie Alosery in Almere Centrum.
ALMERE Het is dit jaar 20 jaar geleden dat Sjaak Alosery de deuren opende van zijn galerie waar hij zijn eigen kunst en dat van andere kunstenaars tentoonstelde en verkocht. Sindsdien is Alosery Art Design uitgegroeid tot een begrip in Almere en is de galerie hét adres voor liefhebbers van bijzondere kunst, designobjecten van glas en originele cadeaus.
3 mei: Opening expositie van mijn werk, Alosery Art Gallery, in Almere Henrie Vogel.
3 mei: Opening expositie van mijn werk, Alosery Art Gallery, in Almere. Deze week ben ik druk met de voorbereidingen voor een expostie. Zondag 3 mei is de opening: in de galerie van Sjaak en Marjo Alosery, in Almere-haven. Op deze tentoonstelling is ook mijn laatse werk te bewonderen.
Joke Vingerhoed Alosery Art Gallery.
Toggle navigation Joke Vingerhoed Alosery Art Gallery. Alosery Art Gallery. Kleurrijke bloemenschilderijen van Joke Vingerhoed bij Alosery Art, Almere. 21 maart 2014 tot en met 20 juni 2014. Abstracte schilderijen bij Alosery Art Gallery. 1354 LG Almere. 036 5401360 www.aloseryart.nl Di.
Alosery Art Gallery Almere Oozo.nl.
De onderneming Alosery Art Gallery is gevestigd op Zoetelaarpassage 38 te Almere en is actief in de branche Schrijven en overige scheppende kunst. Het bedrijf is bij de kamer van koophandel geregistreerd onder kvk nummer 39068133 en is gelegen in Centrum Almere Stad in de gemeente Almere.
Alosery Art Design in Almere Centrum Almere Centrum.
Alosery Art Design kan het beste worden omschreven als een gallery m. Alosery Art Design in Almere Centrum begon als een atelier waar Sjaak Alosery zijn eigen werken verkocht, maar inmiddels is Alosery Art Design in samenwerking met vrouw Marjo ontpopt tot een creatieve etalage voor kleurrijke kunstenaars.
Alosery Art Gallery V.o.f, Zoetelaarpassage 38, KVK NUMMER 39068133.
Kompass is here for you from Monday to Friday 9am to 5pm. 830: tot 1230: en van 1330: tot 1700: uur 1600: op vrijdag." Opzoeking te breed. Verfijn uw zoekopdracht Locatie Wat, wie? Alosery Art Gallery V.O.F. Alosery Art Gallery V.O.F.
Alosery Art Design in Almere De Telefoongids.
Bel 1819 nummerinformatie 100ct/min. Galerieën in Almere. Alosery Art Design. Eigenaar van dit bedrijf. Alosery Art Design in Almere. Zoetelaarpassage 38, 1315AZ, Almere. Alosery Art Design. 036-5401360 Toon nummer. Website Plan route. Is dit uw bedrijf? Beheer gratis uw bedrijfsgegevens.
Alosery Art Gallery Almere-Haven.
Alosery Art Design is verhuisd naar Stad Almere Deze Week.
STAD CENTRUM Alosery Art Design zal komende zondag, 28 februari, de huidige locatie in de Zoetelaarpassage 38 feestelijk openen met een bijzondere expositie. Sjaak en Marjo Alosery voor hun nieuwe pand aan de Zoetelaarpassage 38. Er is nieuw werk van kunstenaars die Alosery al zeventien jaar vertegenwoordigden en ook werk van een aantal nieuwe kunstenaars.
RubenAlosery Foodservice Facility Design Engineering.
Op" een professionele, communicatieve manier heeft Ruben ons weten te overtuigen om een restaurant visie te ontwikkelen die state of the art genoemd mag worden. Ruben is een inspirerende en motiverend mens." Martin Roosemalen, Hoofd Voeding Vrije Universiteit medisch centrum VUmc. Ruben" Alosery is er in geslaagd een product te leveren dat voldoet aan de verwachting van de opdrachtgever: werken binnen een van te voren vastgesteld budget, en voor de gebruiker een ruimte waar hij/zij graag komt."

Contacteer ons

Zoeken naar alosery art