art almere

Flevoland Erfgoed Time Art.
Cultureel erfgoed en kunst in Flevoland. U bent hier: Home Kunst in de openbare ruimte Zuidelijk Flevoland Almere Time Art. Kunstenaar: Emeke Buitelaar. Materiaal: beton, keramiek, terrazzo. Zoek op de kaart. Emeke Buitelaar heeft voor het Stadshart Almere een stadsklok met banken ontworpen.
Sculpturen en Streetart Festival Almere Centrum.
Bewonder de mooiste kunst op straat in het centrum van Almere. In het weekend van 22 en 23 oktober vindt het Sculpturen en Streetartfestival plaats. Het thema van dit jaar is Sprookjes. Het hele weekend maken kunstenaars tussen 12.00 en 17.00 uur de mooiste sculpturen van ijs, hout, zand en mergel.
You A.I.S. name Lijstenmakerij it Galerie. we frame it.
Uiteraard gebeurt alles op maat en in goed overleg. Wil je de kunstwerken en doeken die op deze website getoond worden kopen of huren? Dat kan natuurlijk. Laat je hier inspireren of kom eens langs aan de Antilopestraat 2 in Almere.
Streetart Festival Almere Centrum.
Voor de kunstzinnige Almeerders 16 die zélf aan echt echt 3D werk willen werken wordt er op 22 oktober een workshop georganiseerd, je kunt dan zélf aan de slag op het festival, onder begeleiding van een professionele streetpainter. Streetfestival is een activiteit welke mede mogelijk wordt gemaakt door winkeliersvereniging OVSA, Cultuurfonds Almere en Almere City Marketing.
Art Art Fysio Fysio in in Almere Almere is is gespecialiseerd gespecialiseerd in in o.a. o.a. fysiotherapie, fysiotherapie, manuele manuele therapie, therapie, oedeemtherapie, oedeemtherapie, shockwave shockwave therapie, therapie, carpaal carpaal tunnel
Uw vertrouwde adres voor fysiotherapie en manuele therapie in Almere. Wie op zoek is naar een fysiotherapeut in Almere, is bij Art Fysio aan het juiste adres. In onze praktijk bieden wij brede zorg aan met diverse specialisaties zoals o.a.
Re-Art de specialist voor Chromaluxe, Giclee, Diasec, Fine Art Prints, Liquid Gloss.
Almere 1321 NL. Bij Re-Art laat u al uw creaties afdrukken op basis van ChromaLuxe. Re-Art is een fine art printer en kan gebruik maken van ChromaLuxe. Dit medium voor kunstfotografie biedt ongekende kwaliteit aan al uw fotos en kunstwerken.
Untitled Document. Welkom bij Airbrush Art Almere.
Bekijk ook onze Airbrushmarktplaats! Welkom bij Airbrush Art Almere. Last Updated on Saturday, 16 March 2019 1105: Over Airbrush Art Almere. Airbrush Art Almere heeft al meer dan 29 jaar, het vakmanschap en ervaring in huis op elk soort airbrush opdrachten gebied.
Schilderijen.
Een schilderij kan tijdelijk niet beschikbaar zijn i.v.m. een expositie in binnen of buitenland. A ns Duin, Kweldergrasveld 31, 1313CA Almere. 036 5377889 of mobiel: 06-55-737699. mail naar: ansduinschilderijen@ kpnmail.nl. Ans Duin aan het werk. Buy my Art Direct on artmajeur.com!
Zorginstelling Almere Stichting Art Loca Art Loca.
Kunst ambacht als middel als doel. Stichting Art Loca in Almere biedt mensen met eenlichamelijke/verstandelijke beperking een veilige en professionele werk/leer plek en/of dagbesteding op gebied van toneel Theater, dans, zang, muziek, beweging, decor-kostuum ontwerp en het werken met de handen.
art almere
De" Kus" duo gegoten glasobject. Cadeau Design voor meer dan een paar dagen. Openingstijden: Dinsdag, t/m vrijdag 10.00 18.00 uur. Zaterdag 10.00 17.00 uur. Buiten openingstijden zijn wij op afspraak open. Alosery Art Design. 1315 AZ Almere Stad. 036 5259792 info@aloseryart.nl.

Contacteer ons

Resultaten voor art almere