Art Gallery Aleph uit Beek Advertenties op Marktplaats.nl.
Art Gallery Aleph. Bert Vredegoor 1956 Zeefdruk papier" Soil" Ges Gen Ged. Bert vredegoor: 1956" soil" zeefdruk op papier, gesigneerd ro, genummerd lo nummer 24 van 60 exemplaren, gedateerd 1989, grootte zichtbaar in passe-partout45: x 85 cm, grootte in lijst63: x 103 cm.
Kunstgalerij / Kunstgalerie / Art Gallery.
Specialist Specialist in in Australische Australische kunst kunst Aboriginal Aboriginal Art Art Gallery. Gallery.
Met veel toewijding en oprechte passie vertegenwoordigen wij de Aboriginal cultuur uit Australiƫ in onze galerie in het hart van Rotterdam. Met regelmatig wisselende exposities toont Aboriginal Art Gallery een gevarieerde collectie originele kunstwerken uit Australiƫ. Wij streven ernaar uw bestelling binnen 3-5 werkdagen te bezorgen.
src art gallery
De" Kus" duo gegoten glasobject. Cadeau Design voor meer dan een paar dagen. Openingstijden: Dinsdag, t/m vrijdag 10.00 18.00 uur. Zaterdag 10.00 17.00 uur. Buiten openingstijden zijn wij op afspraak open. Alosery Art Design. 1315 AZ Almere Stad. 036 5259792 info@aloseryart.nl.
ART-Gallery.be Contact.
De Art gallery website is in maart 2007 online gegaan en wordt verder beheerd door de firma Art-Gallery.be bvba met als zaakvoerder de heer Pieter Pareit. Onze zaakvoerder heeft een grote passie voor alles wat met kunst te maken heeft, zijn studies waren eerder technische waardoor de mix van beide resulteerde in de Art gallery website.
Aboriginal Art Gallery Rotterdam.
In hartje Rotterdam is in de Aboriginal Art Gallery van Michel Arends een mooie collectie van Aboriginal kunst uit met name Centraal-Australiƫ en de Kimberley te zien. Vanzelfsprekend hangt er in het kantoor van Fivesenses ook kunst van de Aboriginal Art Gallery.
Welkom bij de webshop van St. Art Gallery St. Art Gallery.
Art Gallery is het tonen van deze kunstvormen aan een breed publiek en een platform te bieden aan opkomende getalenteerde en vernieuwende kunstenaars. Art Gallery presenteert sociaal kritische, subversieve en satirische kunst aan diegenen die bereid zijn om esthetisch uitgedaagd te worden.
Art Gallery Diesselweerd, kunstgalerie in Zutphen-Achterhoek.
Art Gallery Diesselweerd is gehuisvest in de monumentale, voormalig, boerderij Diesselweerd" gelegen in het buitengebied van de Hanzestad Zutphen in de Achterhoek. De naam Diesselweerd komt al voor in historische documenten en refereert waarschijnlijk naar de uiterwaarden van de rivier de IJssel die op ruim een kilometer afstand meandert.
Hedendaagse kunst Velp Art Gallery o-68.
Art Gallery O-68 Open tijdens expositie: Donderdag Zondag, 14-18 uur, en op afspraak. Huidige en verleden exposities. Huidige en verleden exposities. Sibylle Eimermacher en Karen Vermeren. HOEZO.ad elli els klaas marten. Ad Gerritsen, Elli Slegten, Els van t Klooster, Klaas Gubbels, Marten Hendriks.

Contacteer ons

Zoeken naar src art gallery